Notariële dienstverleningHuis en hypotheekHuwelijk en samenlevenTestament en erfbelastingNalatenschap / schenkingBedrijfsopvolgingIT notarisBV oprichten

Image

Over ons

Palm Huisman Notarissen

Voorheen Schretlen Notaris

Wij bieden een volledige notariële dienstverlening aan particulier en ondernemer. Uw vragen over trouwen, erven, kopen en ondernemen zijn bij ons aan het juiste loket. Ook de fiscale afhandeling verzorgen wij voor u.

In een persoonlijke aanpak geven wij u een duidelijk en juist antwoord. Wij vertalen dit in een juridisch sluitende tekst en geven u daarmee de zekerheid die u zoekt.

Onze ervaring is breed en gaat bij wijze van spreken over alle vragen van de wieg tot het graf.

Diensten

We doen dingen die ertoe doen

Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek

Wilt u een woning of bedrijfspand kopen of verkopen? Wij begeleiden koper en verkoper en zorgen dat alle afspraken bindend worden vastgelegd in aktes.
Huwelijk & Samenleving

Huwelijk & Samenleving

Bij samenwonen met iemand of een huwelijk aangaan komen veel juridische zaken om de hoek kijken. Stel alles op in een contract, zo ontstaat er duidelijkheid.
(Levens)testament & erfbelasting

(Levens)testament & erfbelasting

U wordt een dagje ouder. Het is goed om na te denken over hoe het "later" gaat. Wij gebeleiden en informeren over uw testament en evt. erfbelasting.
Nalatenschapsplanning & schenking

Nalatenschapsplanning & schenking

Het schenken van geld is een manier om een kind financieel te steunen. Het is een voordelige manier om uw opgebouwde vermogen over te dragen.
Bedrijfopvolging

Bedrijfopvolging

Bedrijfsopvolging is het voorzien in het voortbestaan van een bedrijf als de omstandigheden plotseling of in de nabije toekomst zullen veranderen.
Buitenland

Buitenland

Wij hebben ervaring over de landsgrens heen. Uw vragen over het buitenland vallen bij ons in vruchtbare bodem. Wij  kunnen u daarin de juiste richting wijzen.

Meer informatie?

Voor vragen hierover, neemt u gerust contact met ons op telefonisch op: 0492-370090 dan wel via het contactformulier.

Bezoekadres

Dorpsstraat 127
5731 JH Mierlo